T.: 06-20/9-189-000

WWW.SZUPERTIPP.HU

Partnereink

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Kiemelt weboldalak

www.peresto.hu
Dolgozók Horgász Egyesülete Jászárokszállás
-----------------------------------------
www.femkeresobolt.hu
Fémkereső, Fémdetektor értékesítés, bérbeadás, beszámítás Jászárokszálláson!
----------------------------------------

Felhasználó értékelés: 0 / 5

Inaktív csillagInaktív csillagInaktív csillagInaktív csillagInaktív csillag
 

Kedves Ügyfeleink!

MÁR TELEFONON ÉS SMS-BEN IS MEGRENDELHETI FÉMKERESŐ KÉSZÜLÉKÉT!!!

Készülékekkel és kiegészítőkkel kapcsolatos információért kérem hívja a 06-20/9-189-000 telefonszámot hétfőtől vasárnapig 06:00-tól 22:00-ig. fogadjuk hívását.

    KÉRJEN VISSZAHÍVÁST (sms-ben, e-mailben vagy telefonon)

ÉS MI VISSZAHÍVJUK !!!

Telefonszámunk: 06-20/9-189-000

HÍVÓSZÁM NÉLKÜLI HÍVÁSOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI!

Weboldalunkon a vásárlás elektronikus úton történik, ez azt jeleni, hogy a megvásárolni kívánt terméket e-mail üzenetben küldje el az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, HOGY MIND A KETTŐ E-MAIL CÍMRE KÜLDJÉK EL A MEGRENDELÉSÜKET!

A megrendelésben írja le a megvásárolni kívánt terméket vagy termékeket, továbbá kérjük írja meg a számlázási és a pontos szállítási címet és a telefon számát is! Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és igénye szerint veheti át  a megvásárolt készüléket vagy kiegészítőit. A ReDo-70 Bt. minden esetben a megvásárolni kívánt termékről előzetesen elküldi elektronikus úton megrendelőjének az árajánlatát. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a megrendelt termékek az aznapi árlista szerint kerül kiszámlázásra, árlista frissítése naponta történik az árfolyamok változása miatt! Az árlistában szereplő készülék árak nem tartalmazzák a postázási vagy szállítási díjat de a 27%-os áfat


Cégünk lehetőséget biztosít fémkereső készülékek hitelre történő vásárlására is! Bővebb információ kérhető a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, telefonon a 06-20/9-172-404-es számon, személyesen vagy az optbank logóra klikkelve!


 

FIGYELEM! A REDO-70 BT. TELEPHELYE NEM SZAKÜZLET!

TELEFONON VAGY ELEKTRONIKUS ÚTON TÖRTÉNŐ EGYEZTETÉS UTÁN A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉS BEÜZEMELÉS MEGOLDHATÓ!!!

HÍVÓSZÁM NÉLKÜLI HÍVÁSOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI !!!

A femkeresobolt.hu weboldalon a megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27 % -os forgalmi adót, azaz bruttó árak.

Szombaton és vasárnap is lehetőség van a személyes átadásra !!!


Kedves vásárló!

Az ön véleménye fontos számunkra!

A FEMKERESOBOLT.HU a FEMKERESOBOLT.COM a FEMKERESOBOLT.EU és a SZUPERTIPP.HU weboldal elkötelezett a kiváló minőség és a szolgáltatás magas színvonala iránt. Kérjük, ossza meg velünk véleményét és tapasztalatait, küldje el javaslatait; mondja el, ha elégedett és azt is, ha nem. Az ön véleménye segít nekünk abban, hogy weboldalunk és kiszolgálásunk színvonalát folyamatosan növelni tudjuk.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várjuk leveleiket.


 

Köszöntő

TESZT ÜZEMMÓD!

Skype hívás

Add me to Skype

Érmegyűjtő album

ÁSÓSZITÁK MÁR KAPHATÓK!

Újdonságok

Aranymosó szett

Profi ásók

Homok szita

ROZSDAMENTES ANYAGBÓL!