T.: 06-20/9-189-000

WWW.SZUPERTIPP.HU

Partnereink

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Kiemelt weboldalak

www.peresto.hu
Dolgozók Horgász Egyesülete Jászárokszállás
-----------------------------------------
www.femkeresobolt.hu
Fémkereső, Fémdetektor értékesítés, bérbeadás, beszámítás Jászárokszálláson!
----------------------------------------

Felhasználó értékelés: 0 / 5

Inaktív csillagInaktív csillagInaktív csillagInaktív csillagInaktív csillag
 

Tisztelt Olvasó!

Igénybe vetted már a fémkeresőbolt szolgáltatásait? Ha nem, a te bajod, én és ismerőseim már jópár alkalommal! Zsolti szolgálat készsége, gép ismerete, ügyfélhez való pozitív hozzáálása, a vásárlással kapcsolatos részletes informácíó halmaza sajnos függőséget okoz! 

Üdv mindenkinek aki a Femkeresőboltban vásárolt, és annak aki fog!

Kupor Zoltán. (Dány)

2014.05.15


Üdvözlöm!
Január végén voltam nálad, Garrett Ace 150-est vettem. Nagyon jó kis gép meg vagyok elégedve vele, ahogy mondtad mi mindent lehet találni a földben! Nagyon korrekt volt a kiszolgálás és a gép ismertetése, jó érzés ilyen helyen vásárolni!

Üdv: János (Kaba)

2014.03.25


Kedves Zsolt!

Mérhetetlen örömmel töltött el amikor ma végre megérkezett a detektor, már napok óta böngészem az internetet talán nincs is már olyan magyar, illetve angol nyelvű iromány amelyet nem olvastam elvolna a detektorról. :) Már ki is próbáltam, és fényévekkel jobb, mint az eddigi detektorom. Láttam kitett már képeket a dobozról a weboldalra is (felismertem a 2 pöttyöt rajta), és tetszik a sok matrica, meg a naptár, meg hogy ilyen igényesen becsomagolta a készüléket.

Köszönöm szépen a fáradozását!
András (Pécs)

2014.03.20


Tisztelt Kaszab Úr (femkeresobolt.hu)!
 
tárgy: Köszönetnyilvánítás.
 
2014. januárjában történt, hogy egy reggeli napon, munkahelyem parkolójába érkezve megörültem a friss hónak (~3cm). Leparkoltam a kocsimat két másik közé (orral), majd a kocsi hátulja felé sétáltam. Hógolyót gyúrtam, melyet egy, a korai napfényben megcsillanó hirdetőtábla hátlapja felé dobtam a parkoló autók felett. Nem találtam el. Mivel mindenképpen hallani akartam a hátlapon szétporladó hógolyó hangját, így gyúrtam még egyet. Ezt is eldobtam, de ahogy elengedtem azt a kezemből, abban a pillanatban egy koppanást is hallottam a kocsim oldalán... Igen, a karikagyűrűm volt az. Elkezdtem keresni azt, de a hóban nem volt esélyem. Ekkor megnyitottam egy internet böngészőt a telefonomon, és a keresőbe írtam a "fémkereső" kulcsszót. Nagyon sok találat jött fel, melyek zöme kereskedők voltak. Megpróbáltam egyet felhívni, de nem volt válasz. Ekkor bukkantam a femkeresobolt.hu oldalra, amelyet megnyitva szembe ötlött egy profi honlap. Gondoltam megkérdezem hogy nem-e tudnak-e egy "kincsvadászt". A telefon végén Kaszab Úr volt, aki készségesen meghallgatta problémámat, és annyit ígért hogy megpróbálja felvenni a kapcsolatot egyik korábbi vevőjével, és majd visszahív. Így is történt, méghozzá 10 percen belül, és igen, jó hírt közölt. Egykori vevője tud segíteni nekem, csak hívjam fel a megadott telefonszámon. Így is lett, s a "Kincskereső" 30km-el távolabbi faluból 40percen belül a helyszínre sietett. További 20percen belül meg is találta az elgurult kincset a hóban. Az előre megadott összeget kifizettem a Kincskeresőnek, majd mindenki boldogan folytatta a napját.
 
Köszönöm Kaszab Úrnak szíves közbenjárását!
 
Köszönettel: Anonym, Hatvan.

2014.01.28


Tisztelt Kaszab Zsolt!

Az üzletedben rendelt Garrett Euro Ace fémkereső tökéletes pontos, precíz készülék ami könnyen kezelhető és nagyon megbízható, ahogy mondtad is , remek szórakozást biztosít. Ami a vásárlást illeti még sosem volt internetes vásárlásnál  ilyen pozitív élményem ami a maximális megbízhatóságot, precízséget és gyorsaságot tükrözi amit a fémkeresőboltban tapasztaltam , mindenkinek bátran ajánlom. A megrendelt termékek precíz csomagolásban sértetlenül a feladás másnapján megérkeztek plusz katalógusokkal amit külön köszönök . És külön köszönöm ,hogy hetekkel a vásárlás után is kapok segítséget választ kérdéseimre , nem vagyok elfelejtve miután fizettem mint a legtöbb helyen . Higgyétek el ez a legjobb weboldal a legjobb bolt. 

Üdvözlettel.: P. Tibor.

2014.01.20


Tisztelt Fémkereső Bolt

Tegnapi nap megérkezett a Vibra tector 730-as csomag sértetlen csomagolásba és jól működik köszönjük szépen korrekt az önök boltja.
Tisztelettel: Krisztián (Szeged)
2013.10.30

Üdv!
A megrendelt terméket megkaptam, ami maximálisan megfelel az elképzelésemnek, illetve a szállítás gyorsaságával is nagyon elégedett vagyok.

Köszönöm!

Üdv. László (Szákszend)

2013.10.17


Kedves Zsolt!

Köszönöm szépen, megkaptam a megrendelés másnapján a hátizsákot ahogy ígérte.
Rég volt ilyen pozitív tapasztalatom internetes vásárlás esetében.
A közeljövőben keresném Önöket egyéb Garrett kiegészítők ügyében.
Mégegyszer köszönöm a gyorsaságukat.
Üdvözlettel:
Molnár Mónika  (Budapest)

2013.10.04


Kedves Zsolt!

Megkaptam ma a detektort, sértetlenül megérkezett.
Tetszett a gondos csomagolás, még plomba is volt a dobozon.

Az eszköz remekül működik, voltam lent a tiszaparti strandon vele egy órácskát, az eredmény egy marék aprópénz minden címletben, 1-200 forintig. :) Köszönöm szépen még egyszer, ha ismerős szeretne fémkeresőt vásárolni, feltétlenül Önt ajánlom!

Üdv: András (Tiszakécske)

2013.09.24


Tisztelt fémkeresőbolt!

 
Nagyon jó és nagyon megszerettem a garrett at gold készüléket! Nagyon köszönöm, hogy ezt ajánlotta!
Teljesen elégedett vagyok vele.
 
Üdv.: Balázs ( Hőgyész )
2013.09.09

Kedves Anikó és Zsolt! 

 
Szeretném megköszönni nektek azt a mérhetetlen türelmet és kedvességet amivel az otthonotokba fogadtatok minket. 
Köszönöm a részletes tanácsadást is, és remélem hamarosan még jelentkezni fogok valami jó hírrel.
 
További sok sikert, és jó egészséget kívánunk ! 
 
Üdvözlettel: Andrea és családja ( Vác ) 
2013. 07. 23.

 

Köszöntő

TESZT ÜZEMMÓD!

Skype hívás

Add me to Skype

Érmegyűjtő album

ÁSÓSZITÁK MÁR KAPHATÓK!

Újdonságok

Aranymosó szett

Profi ásók

Homok szita

ROZSDAMENTES ANYAGBÓL!