T.: 06-20/9-189-000

WWW.SZUPERTIPP.HU

Partnereink

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Kiemelt weboldalak

www.peresto.hu
Dolgozók Horgász Egyesülete Jászárokszállás
-----------------------------------------
www.femkeresobolt.hu
Fémkereső, Fémdetektor értékesítés, bérbeadás, beszámítás Jászárokszálláson!
----------------------------------------

Felhasználó értékelés: 0 / 5

Inaktív csillagInaktív csillagInaktív csillagInaktív csillagInaktív csillag
 

Általános Szerződési Feltételek:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni weboldalainknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A weboldalaink működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződése szabályozza a weboldal szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és a vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a weboldal szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

Az Általános Szerződési Feltételek a ReDo-70 Bt. (továbbiakban Szolgáltató) és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló (továbbiakban Vevő) között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza.

Az Általános Szerződési Feltételek vásárló által történő elfogadása a weboldal-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a VEVŐ a szolgáltatást igénybe veszi, vagy rendelést ad le, akár e-mailben, telefonon, sms-ben vagy faxon.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a femkeresobolt.hu, femkeresobolt.com, femkeresobolt.eu és a szupertipp.hu általános szerződési feltételeit részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A módosítás a közzétételkor lép hatályba. A közzététel helye a Szolgáltató mindenkori honlapjai.

A femkeresobolt.hu, femkeresobolt.com, femkeresobolt.eu és a szupertipp.hu általános szerződési feltételei mindaddig hatályban maradnak, amíg a Szolgáltató a szolgáltatást biztosítja.

Szerződéskötés:

WEBOLDALUNKON A VÁSÁRLÁS REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL TÖRTÉNIK!!!!
A Szolgáltatónak csak akkor áll módjában a megrendelést elfogadni, ha Vevő a megrendeléshez szükséges valamennyi információt helyesen a Szolgáltató részére rendelkezésre bocsátja a megrendelés leadásakor. A hibás adatok miatti téves teljesítésből eredő károkért Szolgáltatót felelősség nem terheli, az ebből eredő költségeket a Vevő köteles megtéríteni Szolgáltató részére.

A termékek árai weboldalunkon bruttó értéken vannak feltüntetve, az az tartalmazzák a 27%-os áfa-t. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett vagy alatta lévő feltüntetett ár.  

A weboldalainkon közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. Egy esetleges módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja.

A Szolgáltató a már megrendelt áruk vételáránál is fenntartja a változtatás jogát, ha adatbeviteli hiba, illetve tévedés miatt a weboldalon megadott ár eltér a forgalmazó árlistájában foglaltaktól. Ilyen esetben Vevő kötelezettség vállalása nélkül elállhat a megrendelt termék átvételétől, valamint kártérítési igénnyel sem élhet Szolgáltató felé.

A Szolgáltató a Vevő megrendelését követően max. 24 órán belül köteles a Vevő részére a megrendelést elektronikus úton visszaigazolni. Ez a visszaigazolás minden esetben azonnal megtörténik. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 24 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik. A szerződés a megrendelés visszaigazolásának Vevő részére történő megküldésével jön létre. A szerződés nyelve magyar.

A Vevő regisztráció nélkül és a megrendelés feladásával is kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Szállítási és fizetési feltételek:

A fizetési módok:

    készpénzben a Szolgáltató által megbízott futárnak.(utánvételes)
    előre banki átutalással
    készpénzben személyesen cégünk telephelyén: 5123 Jászárokszállás, Ady Endre utca 70.

Elállási jog:

A fogyasztó a termék értékesítésére irányuló szerződéstől az adott napi kiszállítást megelőző második munkanap 12:00 óráig indoklás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi, ez esetben a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő három munkanapon belül visszatérítjük, azonban a fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.  

Garancia:

A jótállásra és a szavatosságra a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók. A garancia érvényesítése a kiszállító futárokon keresztül vagy személyesen lehetséges. A Vevő az internetes vagy telefonos megrendeléssel, a szállítással és a csomagolással kapcsolatos kifogásait a Szolgáltató weboldalán feltüntetett elérhetőségeken és továbbá ezen dokumentum szerint terjesztheti elő.
Kivétel a garancia alól:

    jogosulatlan személy beavatkozása
    szakszerűtlen kezelés miatti kár
    leejtés, ütés, baleset, víz okozta károk
    kopó alkatrészek szenvedte károk.

Felelősség:

A weboldalunkon való vásárlás feltételezi a Vevő részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a weboldalaink akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elveszik. A szerver biztonsági beállításaiért, illetve rosszindulatú (hacker vagy cracker) támadásokért, esetleges vírus vagy féreg támadásokért felelősséget nem vállalunk.

Házhoz szállítás, információk:

Megrendeléseit a Magyar Posta MPL. futárszolgálata teljesíti 1-2 munkanapon beűl. Egyedi esetekben saját / bérelt szállítóeszközzel szállítunk. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat egyszeri kézbesítést kísérel meg, majd a helyi postán öt munkanapig átvehető. Az át nem vett csomag szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megteszünk. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudjuk teljesíteni, mert az áru mégsem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlónkat, és részére a már megfizetett összeget visszatérítjük. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a ReDo-70 Bt.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

Jogi és e-környezet:

A weboldalainkon történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény Ektv. továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV.törvény szabályozza.

Üzemeltetői adatok:

    Cégnév: ReDo-70 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
    Tulajdonos: Kaszabné Csikós Anikó, Kaszab Zsolt
    Székhely: 5123 Jászárokszállás, Ady Endre utca 70.
    Adószám: 22277961-2-16
    Közösségi adószám:  HU 22277961
    Cégjegyzékszám: 16-06-009824
    Bankszámlaszám: OTP 11745121-20005588 (belföldi utalás esetén)
FIGYELEM! A FENTI CÍM NEM SZAKÜZLET!!!
TELEFONON VAGY ELEKTRONIKUS ÚTON TÖRTÉNŐ EGYEZTETÉS UTÁN A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉS BEÜZEMELÉS MEGOLDHATÓ!!!


Egyéb:

Ezen szerződésben foglalt feltételek az elektronikus úton történt megrendelésre és vásárlásra vonatkoznak, de természetesen fenntartjuk a lehetőséget vásárlóink részére, hogy megrendeléseiket e-mailben, faxon, telefonon és sms-ben is leadhassák nekünk.

Szerzői Jogok:

A weboldalainkon található összes adat, információ, fotó és honlap design felépítése a honlapon látható formában szerzői jogvédelem alatt áll. Ezek az elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel jár.

Köszöntő

TESZT ÜZEMMÓD!

Skype hívás

Add me to Skype

Érmegyűjtő album

ÁSÓSZITÁK MÁR KAPHATÓK!

Újdonságok

Aranymosó szett

Profi ásók

Homok szita

ROZSDAMENTES ANYAGBÓL!